Dansk te, UVA, QUALITY SEASON

Varenr.: 3002
Dansk te, UVA, QUALITY SEASON

Det handler om kvalitet. Hver eneste kop te skal være en nydelse og en oplevelse for sanserne. Derfor dyrker vi vores egen te på en lille bjergmark i 1.800 meters højde på Sri Lanka. Her bliver tebuskene stresset af vejr og vind. Det udvikler, sammen med de særlige jordforhold, den te af særlig høj kvalitet, som vi anvender i alle blandinger fra Den danske Tehave.

 

Ceylon UVA er den rene ublandede høst fra plantagen – af bedste kvalitet. "Quality Season" kalder man den periode, hvor kvaliteten af teen i UVA-distriktet er bedst. Normalt er det fra midten af august til slutningen af september, men det varierer lidt fra år til år afhængig af den sydvestlige monsun. I månederne op til høsten er klimaet forholdsvist barskt. Der blæser en konstant tør vind over området, nedbøren er væsentligt lavere end normalt, og temperaturen svinger. De hårde betingelser får planterne til at vokse og udvikle sig meget langsomt. De bedste kvaliteter fra "Quality Season" er derfor meget elegante, bløde og blomstrende, men samtidigt fyldige og kraftfulde.

Tilberedning

Bør brygges i en forvarmet tepotte. Det bedste resultat opnås i kalkfrit vand. Tag kedlen af i samme øjeblik, vandet begynder at koge. Brug en teske te med top (to gram) pr. kop (20 cl.), og hæld vandet over umiddelbart efter, at kogningen er ophørt.

Lad teen trække 3-5 minutter under tehætte. Vandets temperatur bør ikke falde under 90 grader i hele trækketiden. Server teen, når den ønskede styrke er opnået.

 

Tein indhold: Middel


DKK 129,00

Nyheder

 Nyhedsbrev

 
 

Tai Chi-Qi Gong-Yoga

Wellness on the Beach - Viborg - Ringkøbing - Videbæk .

Klinikkerne

 

http://www.alternativa-viborg.dk

Healing massage - Laser akupunktur.

 

 

Butikken

Butikkerns motto er: Heidi, stedet hvor drømme bliver til virkelighed.

Malerier

Kom og besøg os, du er altid velkommen til at komme forbi og få en kop te og se malerierne.