Mist and Moist

Varenr.: 006
Mist and Moist

Produktbeskrivelse

Brug den morgen og aften efter afrensning af huden, og i løbet af dagen når du/huden føler du trænger. Da både salvie og aloe vera er kraftig antiseptisk, kan man bruge den med “et pift” i munden mod dårlig ånde.

Brug den:

 • Hver gang du har renset din hud
 • Når du føler dig tør og huden virker træt
 • For at optimere huden i løbet af dagen
 • På kontoret eller i bilen
 • Mod hedeture
 • Efter solbadning eller ved for meget sol
 • For at modvirke tørhed og linier
 • Når du skal performe ekstra
 • Hvis du har slået eller revet dig
 • For at friske op inden du skal ud
 • Mod eksem eller kløe

4 af verdens mest eftertragtede ingredienser er nænsomt blandet – uden parfumer eller andre unødige tilsætningsstoffer til at danne måske verdens mest fantastiske mist.

Japanerne mener endda, du bliver klogere af den.

Argan olie er usædvanlig rig på naturlig vitamin E, rig på phenoler, phenoliske syre, carotener, essentielle fedtsyrer og ikke mindst rigere på squalene olie end nogen anden vegetabilsk olie vi kender.

Når vi bliver ældre mister vi mængden af squalene i huden og derigennem evnen til at holde på fugt. Argan olien er derfor meget effektiv i kampen mod linier og alderdomstegn i huden.

Fun facts:

Fyrst Albert II af Monaco er protektor for arganolie projektet i Agadir – der hvor olien kommer fra.

Salvie er rig på thujon, ud over plante-østrogen, fenolsyre og triterpen.

Indholdet thujon virker naturligt desinficerende og modvirker at huden ser træt ud i løbet af dagen. Fenolsyrer gør den virksom mod bakterier og er fantastisk til at beskytte cellerne. Plante- østrogen gør den brugbar til behandling af hedeture.

Fun facts:

Salvie kan forbedre hjernens funktion. En japansk undersøgelse fra 2003, omtalt i ”Pharmacological Biochemical Behavior”, nåede man frem til, at salvietinktur har markant større indflydelse på hukommelsen end når der gives placebo.

Aloe Vera er rig på polysaccharider, mannans, anthraquinones, og lektiner der gør den så fantastisk til at genopbygge hudens celler, modvirke urenheder, eksem, solskader og almindelig aldrende hud. Aloe Vera indeholder over 51 forskellige former for vitaminer, mineraler, aminosyre og enzymer og har endnu ikke kunne kopieres med samme virksomme egenskaber som planten selv.

Fun facts:

Skrifter viser at Kleopatra og Nefertiti, begge har brugt Aloe Vera i deres skønhedsbehandlinger.

Rød the, Rooibos eller Rooibush indeholder 37 mineraler og over 200 antioxidanter. Mest kendt er Aspalathin med god effekt indenfor hudpleje og især til aldrende hud. Ekstrakt af rød the bruges mod rynker og som supplement til traditionel behandling mod eksem, akne og tør hud.

Fun facts:

Dr. Annique Theron har vundet flere konkurrencer og vundet hæder for sin efterforskning i Rød thes virkning på især eksem.


DKK 219,00

Nyheder

 Nyhedsbrev

 
 

Tai Chi-Qi Gong-Yoga

Wellness on the Beach - Viborg - Ringkøbing - Videbæk .

Klinikkerne

 

http://www.alternativa-viborg.dk

Healing massage - Laser akupunktur.

 

 

Butikken

Butikkerns motto er: Heidi, stedet hvor drømme bliver til virkelighed.

Malerier

Kom og besøg os, du er altid velkommen til at komme forbi og få en kop te og se malerierne.