Repair

Varenr.: 009
Repair

Produktbeskrivelse

Vundet bedst i test for både rød hale til spædbørn og som læbepomade.

Lanolin er det fedtstof, der minder mest om hudens eget fedtstof og absorberes derfor hurtigt af huden. Lanolin er et naturmateriale, som stammer fra det beskyttende lag på fårets uld, og er derfor en del af naturens vedvarende rigdom. Et vigtigt argument i dagens miljøbevidste samfund. Lanolin gennemtrænger hudens yderste lag ind til underhuden og fungerer som en fugtighedsreserve til hjælp for at bibeholde hudens fugtighed.

Bierne bruger omkring 8 gram honning for at producere et gram voks. Bivoks lægger sig som et tyndt ikke-fedtet hinde på huden, og beskytter den blandt andet mod udtørring. Raz-Spa bruger naturligvis ren økologisk bivoks, der ikke er bleget.

Sheasmør udvindes af sheanødder, som vokser på karite træerne i et bælte fra Senegal til Sudan. Sheasmør er blevet til kvindernes guld i større dele af Afrika. Vores smør er fra et kvinde-kooperativ i Burkina Faso, og sikrer kvinderne en indkomst der er 3 gange større end gennemsnittet i landet. Sheasmør indeholder bl.a. E-vitamin, karotin og allantoin. Sheasmør virker helende, beskyttende, blødgørende, solbeskyttende og mindsker udtørring af huden.

Bergamot kom til Italien med de mange venetianske købmænd der handlede med Asien. Nogle historier fortæller, at det var den unge Marco Polo, der i 1295 efter 24 års rejse igennem Asien, tog kerner fra træet med hjem til Italien. Vi ved, at navnet stammer fra den Italienske by Bergamo i Lombardiet, og at duften blev rigtig moderne da den franske konge Louis XV begyndte at bruge litervis af den. Dette gjorden den til den mest indflydelsesrige duft i det 18. århundrede, og Louis XV fik kælenavnet ‘la Cour parfumée’ (det parfumerede hof). Den er nyttig mod sår, irritationer, akne, eksem og lignende.

Brug den som øjencreme, mod eksem, sprukne læber eller røde haler. Hvis du i perioder oplever tør hud i ansigtet kan du prøve med et tyndt lag som natcreme.

Fun Facts:

Sheasmøren kommer fra et fair traide kvinde kooperativ i Burkina Faso, som sikrer kvinderne en indkomst, der er 3 gange større end gennemsnittet i landet) De kaldet det ’wanawake dhahabu’ (kvindernes guld)


DKK 249,00

Nyheder

 Nyhedsbrev

 
 

Tai Chi-Qi Gong-Yoga

Wellness on the Beach - Viborg - Ringkøbing - Videbæk .

Klinikkerne

 

http://www.alternativa-viborg.dk

Healing massage - Laser akupunktur.

 

 

Butikken

Butikkerns motto er: Heidi, stedet hvor drømme bliver til virkelighed.

Malerier

Kom og besøg os, du er altid velkommen til at komme forbi og få en kop te og se malerierne.