Body Gold

Varenr.: 008
Body Gold

Produktbeskrivelse

I kinesisk medicin har der altid været tradition for at benytte naturens egne produkter til at helbrede, genopbygge og nære kroppens forskellige dele. Gennem flere hundrede år har silkens positive egenskaber været kendt. Den har ikke kun været anvendt til beklædning, men også til ind- og udvortes brug i den traditionelle kinesiske medicins verden.

Silken beskytter huden mod UV-stråler. Det høje indhold af alanin og serin i silkeproteinet virker genopbyggende og beskytter huden mod ældning.

Silkeproteinet indeholder 17 aminosyrer. Heriblandt de 8 aminosyrer der er specielt vigtige for mennesker, og som vi ikke selv kan producere. Aminosyre forstærker huden, og fremmer helingen af celleskader, irritationer og sår. Den frigør hudens naturlige muskelafslapper og beroliger hudens receptorer hvilket medfører, at linjerne formindskes.

Frankincense, olibavi eller virak blev tidligere anset for at være lige så værdifulde som guld, og dette var sandt i mange tusinde år. Man mener, at frankincense er benyttet i mere end 4000 år. Hvis historien taler sandt, så bragte de vise mænd guld, røgelse og myrra til det lille Jesus-barn, og røgelsen har med sikkerhed så været frankicense. Den brændes stadig den dag i dag som offerrøgelse under katolske messer, og bruges til behandling af en lang række lidelser. Den er ideel til behandling af sår, arvæv, skønheds-pletter, strækmærker og virker sammentrækkende på aldrende hud.

Stjerneanis stammer fra Nordøstkina og indeholder et østrogenlignende plantehormon, som forskerne stadig forsker i om kan forhindre brystkræft. Fantastisk mod væske-ophobninger og er meget udrensende.

A-vitamin binder fugt til huden, er med til at genopbygge skadet hud og kan afhjælpe acne. E-vitamin er en stærk antioxidant som er god for bevaringen af en ungt udseende hud, da den mindsker cellernes forældelsesproces grundet iltning.

E-vitamin er en stærk antioxidant som er god for at kunne bevare en ungt udseende hud, da den mindsker cellernes forældelsesproces på grund af iltning.

Denne olie indeholder naturlige forekomster af A, B5, D, E og K Vitamin.

Brug den i stedet for creme, den indeholder ingen vand og er derfor meget drøj i brug.
DKK 225,00

Nyheder

 Nyhedsbrev

 
 

Tai Chi-Qi Gong-Yoga

Wellness on the Beach - Viborg - Ringkøbing - Videbæk .

Klinikkerne

 

http://www.alternativa-viborg.dk

Healing massage - Laser akupunktur.

 

 

Butikken

Butikkerns motto er: Heidi, stedet hvor drømme bliver til virkelighed.

Malerier

Kom og besøg os, du er altid velkommen til at komme forbi og få en kop te og se malerierne.