Kaffe Peeling

Varenr.: 003
Kaffe Peeling

Produktbeskrivelse

Ved den Blå Nils udmunding lå det gamle kongerige Kaffa med hovedstaden Bonga, og det er her kaffen stammer fra. Det fortælles, at kongens alkymister hørte om hvordan gedehyrderne tvang gederne væk fra en bestemt busk, for ellers ville de blive uregerlige og ville ikke gå til ro. Hvordan alkymisterne kom fra den bitre frugt til ideen om at male de brændte bønner, må være et af kaffens mange mysterier. 

Peelingen er fyldt med kaffe-syre og olie, der sammen med de små korn og glykolsyren er fantastisk til at peele huden og rigtig komme i dybden i porerne, og så giver den din hud en dejlig glød.

Kakao er opfundet af Mayafolket, de kaldte deres gudedrik med brændte bønner fra kakaotræet for Cxolatl. Hvordan de vidste, at de mange antioxidanter var vigtig for mennesket, kan vi kun gætte på. Kakaoens antioxidanter hedder flavoider og har en naturlig solfaktor, huden bliver mere modstandsdygtige og glat. Antioxidant er det der hæmmer hudens ældning, og det kan vi næsten ikke få for meget af. Forskere ved Harvard School of Public Health har fundet, at flavoider forhindrer både celleskader og inflammation.

Grapefrugten kom til Europa i starten af 1200 tallet, den er fantastisk mod akne, forstoppede porer og er godt afgiftende. Du kan pifte denne peeling op med revet skal fra dine egne økologiske grapefrugter. Appelsin, grape og bergamot er alle citrusfrugter fra Asien, de er opstrammende, sammentrækkende på porerne i huden og meget opløftende. Cedertræ virker antiseptisk, talghæmmende og sammentrækkende hvorfor det er gavnlig til hud med talgknopper, tørre plamager og urenheder.

A-vitamin binder fugt til huden, er med til at genopbygge skadet hud og kan afhjælpe acne. E-vitamin er en stærk antioxidant som er god for bevaringen en ungt udseende hud, da den mindsker cellernes forældelsesproces grundet af iltning.
E-vitamin hjælper samtidig A-vitaminets virkning. Indeholder samtidig både B5 og D vitamin.

Fun Facts:

Kakao som produkt er opfundet af Mayafolket. Idag er Ghana (tidligere Guldkysten) verdens største producent af kakao. Kakao indeholder store mængder flavoider der er kakaoens svar på antioxidanter. Vores er selvfølgelig økologisk og fair traide.


DKK 219,00

Nyheder

 Nyhedsbrev

 
 

Tai Chi-Qi Gong-Yoga

Wellness on the Beach - Viborg - Ringkøbing - Videbæk .

Klinikkerne

 

http://www.alternativa-viborg.dk

Healing massage - Laser akupunktur.

 

 

Butikken

Butikkerns motto er: Heidi, stedet hvor drømme bliver til virkelighed.

Malerier

Kom og besøg os, du er altid velkommen til at komme forbi og få en kop te og se malerierne.