Razspa rensemaske

Varenr.: 001
Razspa  rensemaske

Økologisk & Fairtraide
rensemaske

rensemaske / barbercreme, makeupfjerner mm.


Rensemasken er en vulkansk aske der har absorberet mineraler og vitaminer i jorden de sidste mange tusinde år. Har været anvendt i over 4000 år som en naturlig skønhedsbehandling af hud og hår. Findes kun dybt under Atlasbjergene i Marokko. Vi har et godt samarbejde med et fairtraide samfund, der udvinder dette produkt til os. Det er nænsomt blandet med fyrrenåleolie og anis som er nogle af de mest rensende olier der findesi vores natur.

Rensemasken er ekstremt absorberende; den har en enestående evne til at opsuge vand og fremmede fedtstoffer, hvilket gør den ideel til afrensning af huden. Samtidig med at urenhederne fjernes,erstattes de af nærende mineraler, der er berigende for huden.

Rensemasken indeholder højere procentdele af silica, magnesium, kalium, calcium og andre mineraler og sporstoffer end andre typer ler. Disse mineraler gør leret meget afgiftende.

Rensemaske har en mild og sød duft. Ifølge kliniske undersøgelser har natursæbe bl.a. følgende virkninger: Mindre tørhed, færre hudskæl, forbedrer hudens klarhed, elasticitet, fasthed og tekstur. Giver mindre fedtet hud og renser tilstoppede porer. Giver glattere hud da den fjerner døde hudlag. Leret har en pH på 6,9 – 7,5. Rensemasken skummer ikke som sæbe, men det er jo heller ikke skummet der gør rent. Da denne sæbeler renser uden at affedte, er den perfekt til sart hud, babyhud og til intimhygiejne.

Vi anbefaler at du en gang om ugen renser huden igennem. Hvis du lider af urenheder er rensemasken fantastisk at lægge som en egentlig maske. Lad den tørre helt op så den får lov til at trække alle urenheder ud.

Den er god som makeup fjerner, og vil nænsomt fjerne selv vandfast mascara. Eller prøv den som barbercreme, den efterlader huden ekstra blød.

Fun Facts: Basen er en vulkansk aske som findes dybt under Atlasbjergene i Marokko. Raz Spa har et samarbejde med et fairtrade samfund lidt uden for Marrakech, der har udvundet dette produkt, i 2006 købte vi en elektrisk mølle i Casablanca som vi fik stillet op til kvinderne i Marrakech.


DKK 219,00

Nyheder

 Nyhedsbrev

 
 

Tai Chi-Qi Gong-Yoga

Wellness on the Beach - Viborg - Ringkøbing - Videbæk .

Klinikkerne

 

http://www.alternativa-viborg.dk

Healing massage - Laser akupunktur.

 

 

Butikken

Butikkerns motto er: Heidi, stedet hvor drømme bliver til virkelighed.

Malerier

Kom og besøg os, du er altid velkommen til at komme forbi og få en kop te og se malerierne.